Vilken kväll!

Efter Julias gårdsfest gick vi till affären och när vi sen vänta på bussen för att åka hem så fick Julia andingsbesvär och tappa rösten, så vi tog oss hem till mormor fort för att ringa sjukan. Det bvar bara att åka upp, och Mio hade kolik samtidigt. Snacka om att jag höll på att bryta ihop. Men vi tog oss upp till akuten jag, Julia och Mio. Läkaren undersökte Julia och det kunde vara någon blandning av allergi och virus. Hemgång blev det och när vi är på väg hem gissa vad som blockerar vägen för oss när vi kommer gåendes joooo en räv! OCh den vägra flytta på sig. Så jag o Julia fick ta en omväg hem. Andra räven jag ser på en vecka. Undra om det blivit mer räv på senare tider, för jag har innan bara sett en räv i mitt liv och nu har jag sett två rävar inom loppet på en vecka.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag tänkte bara tipsa dig om Gratis-mode, som är en jättebra sida där poäng=presentkort. Poängen får du genom att klicka på lite reklam, så det är busenkelt! Du får välja bland biobiljetter eller presentkort på bland annat H&M, Kicks, Stadium, Mio och många fler! (ca 60ställen) Bli medlem här: http://www.gratismode.se/?c=11878 . Jag blev medlem igår och har redan samlat ihop till ett presentkort! =D



Även denna http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=44201 och denna http://www.freestreet.se/?r=147 är grymt bra också! Dem två fungerar på samma sätt som den första! Lycka till nu =)

2009-06-17 @ 00:04:07
Postat av: Anonym

Eller så är räven ditt "skyddshelgon" eftersom allting gick bra! =)

Sov så gott!

2009-06-17 @ 00:07:44
URL: http://wishandhope.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0