Styr & ställer

Som det märks så försöker jag förfina min blogg...måste säga att det är skapligt krångligt att få det som man vill, en himla massa koder hit och dit. Så ett tag framöver är det väl bara att stå ut med lite konstigheter här på bloggen tills jag fått till det som jag vill ha det....

Modig tjej måste jag säga


Julia hoppar någon typ av barnbungyjump i Stockholm :)


Stockholm

Har haft två sköna dagar i stockholm, där vi hälsade på min syster i Aspudden.

Vi var i Vinterviken, vilket var jättefint och Julia ville så klart få bada
i mälaren där , så moster Jenny var snäll och bada med Julia. Jag själv hade inte med mig någon bikini.Här sitter mormor med Mio och tittar ut över Mälaren.


Jag och Mio

Jag Julia och Mio.

Julia på bergsklippan mot Mälaren. Så sööööt min tjej är.

Efter en mysig dag i Vinterviken så bjöd Jenny på jättegod mat.

Morbror Markus och lilla Mio.

Två helt utslagna barn efter en lååång dag.

Mormors födelsedagstårta som Jenny och Julia gjorde tillsammans!
Den var jättemumsi:) Grattis Mamma igen:)

Så söööta mina gullungar är. Här sitter de o tittar på tv tillsammans.

Kolla NT imorgon :)


Ginnie Paulson och Johanna Lindblad, St Persgatan, fick den 9/4 en son som heter Mio Ginnie Eric.
Vikt: 3 125 gram, längd: 49 cm.
Syskon: Julia Lindblad.

Mina ögonstenar


Händelserik dag

Idag har både Julia och Mio gjort stora framsteg. Mio har lärt si rulla runt från rygg till mage :) Han är jättesnabb och duktig och bara tre månader:) Han skrattar även massor när man kittlar honom. Julia har blivit av med sin vattenrädsla:) Hon var så modig idag när vi bada:) hoppa i från kanten som en´delfin och klarar av att vara under vattnet också. Jättemodig och även tränat på några simtag :)

Theo 1 år!
Här är bilder från kusin Theos 1 årskalas.

Så vad har vi styrt med de senaste veckorna??? :)

Jo som sagt har jag inte skrivit på ett tag, men det har ju varit väldigt fint väder som vi njutit så mycket vi kunnat av. Vi har nästan grillat ute på våran mysiga gård varje kväll tillsammans med grannar och vänner. Jättemysigt. Vi har spelat mycket kubb och badat i wasaparken, centralbadet och himmelstalund:) Vi har till och med grillat get, men det var inte speciellt mycket att hurra för tyckte jag. Julia tyckte det smaka som godis. Hahaha. Måste säga att Julia har blivit en riktig kubbmästare så vill man vara i vinnarlaget ska man ha henne i sitt lag.

så söööööt

Mio är kanske ett blivande bidrag till svenska landslaget :) vem vet....

Nyfödda i nt

Har skickat in bild på Mio o Julia till nyfödda i norrköping, men det verkar ha blivit något fel för de har fortfarande inte kommit med....hmmm , får ta och kontakta tidningen o se om det kan ha blivit någon miss. Så vi får hoppas de plubiceras till nästa lördag istället:)

Mina älsklingar

Nu var det väldigt längesen ja skrev här:( Men har haft fullt upp...Får uppdatera med lite bilder och komma ifatt lite:) Men bättre sent än aldrig! Den här fina bilden i svartvitt vill ja förstora och göra en canvastavla av o sätta upp på väggen:) För Julia och Mio är ju min konst...och konstverk vill man ju ha på väggen:)

RSS 2.0