På väg till Julias skolaStora skoltjejen med sin ryggsäck redo för att gå till skolan. Och Lillebror tycker alltid det är lika spännande att följa med till skolan och lämna Julia. Men så fort hon försvinner in i klassrummet så saknar han sin stora idol. Idag ska jag och Julia baka bullar när hon kommer hem. Passar ju lite bra eftersom det är kanelbullens dag på söndag. :)

Mio och jag tog en timmas promenad efter vi lämnat Julia i skolan som vi brukar göra på morgonen. Tog lite fina höstbilder. Så himla fint och härligt höstväder idag.
  

 


Julia och Alex

Julia och Alex äter lite mellis efter en dag i skolan hemma hos oss....

Sötaste sömntutorna

Har kommit överfund med att Julia och Mio sover så mysigt tillsammans. Det bevisar kommande bilder väldigt väl....mina små sötnosar:)
Grötdags :)
Har ni sett vilken duktig syrra Mio har:) Jätteduktigt. Julia tycker det är jättekul att mata sin lillebror, speciellt när han geggar ner ansiktet extra mycket med gröten:)

Mums!!! :)


Nu är jag sååå mätt och belåten :) Tack för gröten syrran:)


Till mina två små änglar...mamma älskar er oändligt mycket....Julia har börjat förskoleklass:)


Måste ju även berätta hur duktig Julia är:) Hon har börjat förskoleklass nu. Hon kan redan läsa, skriva och räkna lätt matte. Men detta lärde hon sig i somras innan skolan började. Skriver helt utan hjälp och läser. Min duktiga stora tjej. Mamma är såååååå stolt. Och så måste jag även säga att du är världens bästa storasyster. Mio har sån tur som har dig. Älskar dig gumman. Puss

Glömde skriva att Mio har fått sin första tand :)


Lite blandat på Mio 5 månader


Nu är jag 5 månader gammal :) Börjar bli en stor pojke....Jag kan nästan sitta själv. Har blivit jättestark och jag älskar att få använda mina benmuskler och stå upp. Då blir jag jätteglad:) Man ser ju mycket mer saker när man står upp:)
Jag har fått humor och skrattar mycket. Min stora idol är min syrra Julia. Hon är jätteskojig. Hon är alltid så tokig så jag nästan skrattar ihjäl mig:)
Nu har jag börjat få lite smakportioner av mat också:) Lite konstigt men väldigt gott när jag väl lärt mig hur man ska hantera gröten och potatisen i munnen. Nu har jag fått in tekniken och tycker det är riktigt mumsigt med gröt och potatis:) Tjuvlyssnade på när mamma prata och hörde att hon sa att när jag är duktig och lärt mig äta ordentligt så kommer jag få smaka banan och frukt också:) Så det är bäst man sköter sig:)


Mio tränar på att sitta 4 1/2 månad


Jag är så duktig och kan sitta med lite stöd bara....


Syskonkärlek


Mina sötnosar. Här Mio 4 1/2 månad gammal och Julia 6 år.
Miljoner med pussar till mina älsklingar:)


Mio smakar gröt :)

Mio har börjat äta gröt och lite potatis. Här är bilder på en när han provsamkar gröten:) Mums....Julia och Herman


Julia är så duktig och går ut och går med Herman på våran gård
och leker med honom. Visst är dom söta:)


Gatumålning


Julia och grannen Mathias hittade Julias gatukritor och skapade konstverk tillsammans ute på gården:)

Nalle Puh och Julia:) Så fiiiint


Bloggtorka

Nu har jag varit dålig på att blogga igen. Men här kommer lite nya bilder på Julia och Mio. Börjar med två bilder på Mio när han tittar sig själv i spegeln och upptäcker hur söt han är:) Sen är det en bild på invigning av Mios nya babygym som pappa köpte honom. Pappa Ginnie invigde också gymet med Mio....
Pappa & sontupplur

Att busa i ett babygym tar på krafterna så pappsen och Mio somna så gott så i soffan:)


RSS 2.0